Semestern och sommarlovet snart slut

Nu är det bara några dagar kvar innan jobbet startar igång igen. Även om jag gärna skulle vilja vara ledig längre är det samtidigt en viss känsla i att få börja en ny termin. Så känner nog även yngsta dottern delvis - nästa vecka börjar skolan för henne. Vi har haft en skön sommar på alla vis med omväxlande resor och arbete hemma. (Håller fortfarande på med våra fönster av och till) Visar här några bilder från vår vecka i Norge - ett land vi gärna åker till på semester!




fiske i Ålesund




På väg in bakom fallet utanför Geiranger




Paus på hög nivå - 1500 m ö h, vid Jotunheimen





Idag blev det en resa till shoppingcentret för att skaffa gympabyxor och bokpapper mm till Yngsta dottern. Bokpapper är svårt att få tag på när man växt ifrån Hello kitty, Bathman eller liknande.  Färgad plast verkar det vara som bokhandlarna tror att man vill ha när man blivit lite "äldre".  Ett tips till dig som är i branschen, här finns en större marknad än vad du tror -  även upp i gymnasiet och t om på Högskolan är man intresserad av att skydda vissa böcker och vill då gärna ha nått pasande och snyggt att välja. Eftersom sommaren snart är slut tyckte dottern det var dags att byta färg i sitt rum. Det blev ett par nya kuddar och en mjuk pläd tillsammans med de "gamla" blå, bruna gardinerna  och så plockar hon undan alla gröna saker och byter till blå. Vips är rummet ett helt annat. Även påslakanen måste bytas- vem kan ha gröna till ett blått och brunt rum.... Är det skadligt att växa upp med en mamma som gillar design och färgmatchning?







Lite stenar på en bricka med ljus hon fått i present tidigare

Kommentarer
Postat av: Johanna

När Elvira väljer kläder själv brukar hon fråga Matchar det här? Eller om Håkan föreslår några kläder, då kan hon säga Men pappa, det där matchar ju inte! :-)

Postat av: Vita hjärtan

Haha, vi får verkligen hoppas att det inte är skadligt ;-))) Jättefint blev det! Och vilka fina bilder från Norge!



Ha en bra vecka nu!

Kram Annemari

2009-08-17 @ 03:45:26
URL: http://vitahjartan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0