Minisemester till Varberg

I samband med Yngsta dotterns flytt gjorde hon, jag, Äldsta dottern och barnbarnet en liten utflykt mot västkusten. Vi tillbringade en hel del tid på ett stort varuhus nära Varberg men när vi shoppat klart styrde vi alltså kosan mot Varberg och rummet vi bokat på Okéns Bed & Breakfast. Mycket centralt i en vacker tegelbyggnad låg det. Vi fick vårt rum där vi tre och barnbarnet A i sin resesäng fick plats utan problem. Efter att ha burit upp bagaget, parkerat bilen mm gav vi oss ut för att äta kvällsmat. Vi hittade en italiensk restaurang och åt god färsk pasta med gorgonzola sås medan A mumsade majskorn och showade. Efter en god natts sömn, ja i alla fall sov vi gott mellan varven, åt vi en härlig frukost från deras ekologiska frukostbuffé. Vi satt ute på den fina innergården och det kändes som semester.
 
 
Kan verkligen rekommendera Okéns BB, fint och fräscht och med många genomtänkta detaljer. Du finner dem här. Efter frukosten checkade vi ut och gick en tur i hamnen, tittade på båtar och maneter och beundrade det fina kallbadhuset, vilken design!
 
 
Vi gick runt lite på Varbergsfästning, såg Bockstensmannen och beundrade utsikten. Efter en lunch på torget vände vi sen kosan mot Jönköping och slutfinishen på Yngsta dotterns lägenhet.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0