Nu går snart startskottet

I morgon startar renoveringen av vårt badrum. Utöver byten av lite krokar och dekorationer, ja handdukar också naturligtvis, har inget gjorts med badrummet på 27 år. Det har dock inte känts akut att renovera då vi var kloka att välja en neutral väggmatta och golvmatta då det begav sig 1989. De flesta andra som byggde vid den tiden valde mattor med härliga aprikos, mintgröna och lika toner och har tröttnat på dem för länge sedan. Vi valde en gråvit väggmatta med svaga rosa inslag och en vitgrå golvmatta och ha kunnat byta smak vad gäller färgen på handdukar o dyl många gånger genom åren utan att det skurit sig.
 
 
 
Badrummet tömt på alla saker
 
Nu blir det helkaklat och nya badrumsmöbler. Ska blir så kul att se det växa fram även om det blir lite jobbigt att vara utan dusch i en vecka (Ja, hantverkarna har sagt att de blir klara på en vecka....)
Har satt ihop färger och material som stämmer med vår smak och som kommer att kunna stå sig i många år, och tillbehören är anskaffade lite här och lite där. Funderade länge på en så viktigt sak som tvålpump :) -  skulle jag satsa på nått annorlunda, nått glittrigt, nått kvinnligt, nått färgglatt? Blev dock denna stilrena i grått, och jag känner mig nöjd över valet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det kommer bli så fint! Spännande!

2016-10-16 @ 21:41:53
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0