Hösthelg i Sälen

I fredags åkte vi upp till Sälen, jag och döttrarna. Vi behövde köra upp vårt nya kök och andra saker, piffa i uthyrningslägenheten och röja undan i möbler och kökstillbehör i köket som ska renoveras. Och då vi älskar Sälen på hösten så tog vi chansen att förena nytta med nöje.
Efter en god natts sömns och sovmorgon för vissa plockade vi ihop porslin mm, flyttade möbler och bar in alla nya köksskåp. När det var färdigt var det dags för lunch och vi slog till på asiatisk buffé även detta år. Efter att ha ätit i lugn och ro åkte vi till HundfjällsCenter och iordningställde lägenheten där.
Efter att ha klarat av arbetet fikade vi i solen utanför stugan, härligt höstväder.
 
 
Yngsta dottern tog sen en tur upp på fjället medan vi andra gick en promenad i området och sen slog oss ned med varsin bok. Bara någon timme efter vår sköna fikastund slog vädret om och vi fick uppleva årets första snöfall!
 
 
 
Snön till och med la sig på mark och tak. Vi njöt inne med tänd brasa och drack årets första glögg med pepparkakor och skumtomtar. Senare blev det te och scones innan vi avslutade kvällen med film
 
 
En fin kombinerad arbets- och tjejhelg
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0