Förvandlad dörr

Tillbringar en vecka i stugan i Sälen med bästa familjen. Det har varit och är varmare än normalt även här och det har blivit mer bad och mindre vandring och målning denna gång.  Blåbären har mognat och vi plockar och äter, även en del hjortron har det blivit.

(null)

(null)


Jag har målat råspontväggen i hallen om kvällarna när barnen sover. Och funderat på vad jag ska göra med den fula bruna dörren in till toaletten. Istället för att byta ut den, vilket medfört en hel del jobb i badrummet limmade jag på remsor av plywood i samma bredd som råsponten. Sen målade jag allt vitt. Blev så nöjd!

(null)

(null)

(null)

Idag var vi på loppisrunda och gjorde många fynd, bl.a. snowboard till syrrans Oskar och mängder med duplofordon till Arvid.
Jag hittade också en svart toaskylt för en femma, som passade bra i hallen.

(null)

Har svarta gångjärn på dörren in till "tvättstugan" och numera även svart skjutregel.  Det fanns inte svarta att få tag på så jag köpte en vanlig och spraymålade den svart!

(null)

Så här blev slutresultatet 
(null)


Älskar att vara i Stugan och vandra,  plocka bär, fixa, loppstra, spela spel, fika, bada och umgås mycket med de jag älskar mest 

(null)




Nytvättade lakan

Något av det skönaste som finns är att lägga sig i nytvättade lakan som torkat ute i friska luften. Om de sen är nya och ger härlig sommarkänsla till sovrummet är det ännu bättre. 

(null)

Impulsköpte dessa från Borgenäs, så nöjd!

(null)


Ett projekt klart

Inser att jag inte visat hur bordet och stolarna som jag laserade blev. Riktigt nöjd med resultatet, kostade en burk lasyr och några kvällars målande.

(null)

Annars har det inte skett så mycket, jobbar fortfarande och stor del av den lediga tiden tillbringas i vattnet 

(null)

(null)


Blixtvisit i Sälenfjällen

I lördags morse åkte jag upp till Sälen, dels för att hämta hem sängkläder från uthyrningslägenheten, dels för att se till stugan.

(null)

Blev (självklart) förmiddagsfika i Vansbro. Väl uppe trimmade vi och fixade med montering av tv stativ, garderober och grillspettshållsre

(null)


(null)

Solen sken, himlen var blå och luften så underbar som alltid här uppe.

(null)

Vi pausade med fika

(null)

Vi hann se oss om lite runtikring och somnade ganska sent. Man borde inte sova dessa ljusa nätter 
Nästa dag blev det morgontur upp på Flatfjället. 

(null)

Efter lite mer fixande vände vi färden hemåt, blev några loppisstopp på hemvägen.
En blixtvisit , men så underbart, längtar till nästa gång


RSS 2.0