Lata dagar i solen

Tillbringar en vecka på Mallorca med äldsta dottern och barnbarnen. Vi bor på Sunwing Cala Bona, ett ställe med mååånga barnfamiljer. 
Vi är mycket nöjda med vår lägenhet med kombinerad havs och poolutsikt.

(null)

Dagarna fördriver vi i poolerna så här långt. Vi tänker oss till stranden nån eftermiddag.

(null)

(null)

(null)

Vi ville inte ha all inclusive utan har endast frukost inkluderat. Vi frossar i allsköns frukostmat och äter sen en lättare lunch på vår balkong.

(null)

På kvällen går vi utmed strandpromenaden och väljer något mysigt matställe. Det har blivit pasta, pizza och indiskt än så länge


(null)
Målarbok är bra i väntan på maten 

(null)
Det tar på krafterna att hålla igång

(null)

Lite tid för läsning mm på balkongen när barnen sover har det också blivit 


Ett steg närmare

Nu har det grävts, plattor lagts och stommen skruvats fast. Ska nu bara tvätta alla glasrutor och få den på plats. Har beställt lite fler glasclips och glasupphängare då en del saknades vid nedmonteringen.

(null)

Har också köpt ett antal murarhinkar så de finns på plats när våren kommer och plantor ska ut 

Växthus och trädgård

Sista tiden har det varit mycket med jobbet och därför mindre tid för fix. Har dock varit en sväng i Sälen och njutit av fjällluften. Där har jag också målat delar av fasaden där timmerman bytt ut dåliga delar av stockar

(null)

Ny kudde till hallbänken är också på plats
(null)

Jag har också tillbringat några kvällar för att med Syss hjälp plocka ned glaset i ett gammalt växthus jag fått och sen flytta hem stommen. 
(null)

(null)

Nu ska det grävas och läggas plattor innan växthuset får tillbaka sina glas
(null)

I helgen som gått har jag hälsat på döttrarna och äldsta dotterns familj. Mysigt med morgongos, loppisrunda och så har vi fått både träd och buskar i jorden.

(null)

(null)


RSS 2.0