Dagen efter Dalhalla

Vi vaknade till ett lite gråare Rättvik än dagen innan. Hotellet serverade sin frukost i Diner 45 och vi lär oss väl smaka.

(null)

Det fanns det man förväntar sig av en hotellfrukost och så lite extra som amerikanska pannkakor, "hemkokt " hallon och jordgubbssylt, och en chokladfondue!

(null)

(null)

Allt intogs till softa toner av Elvis Presley.
Efter frukosten hade vi tänkt ta ett morgondopp från bryggan men då det börjat regna skippade vi det och checkade ut. Vi åkte till till Springkällan strax utanför Rättvik, en naturlig springbrunn mitt i skogen.

(null)

Efter en kort promenad med bara några lätta stänk kom vi fram till källan. Lustigt fenomen och sevärt även vintertid kunde vi se på bilder.

(null)

Vi cachade och gick sedan tillbaka till bilen

(null)

Vi påbörjade hemresan men med tydlig plan att resan skulle vara en del av målet.

(null)

(null)

Vi stannade vid den stora loppisen i Insjön men denna gång blev det inga köp. Lunchsugna svängde vi in i Borlänge och avnjöt sushi

(null)

Vi åkte vidare mot Ludvika med den stora lördagsloppisen som mål. 

(null)

Vi köpte några småsaker och strosade runt vid hembygdsgården 

(null)

(null)

(null)

Vi hade redan på vägen upp planerat för att besöka Våffelbruket i Ludvika och nu passade det med eftermiddagsfika. Stora bubbelvåfflor med glass och annat gott intogs.

(null)

(null)

Mätta och belåtna åkte vi vidare hemåt. Det blev några geocachingstopp på olika platser, en sväng genom Kopparberg och Lindesberg innan vi fram emot kvällen anlända hemmen.

(null)

En härlig resa med bästa sällskapet var över för denna gång. Trött men så tacksam för allt roligt och för vädret som blev så bra, inte regn som tidigare var utlovat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0