Johansgården


Jag har tidigare nämnt att Sonen köpt ett litet hus med stor tomt, uthus och ett badbrott nära. 

(null)

Han har tillsammans med vänner lagt ned ett stort jobb att nikotintvätta, riva tapeter och spärrmåla. Jag har av olika orsaker inte varit där så mycket men några dagar har det blivit med tvättande och spacklande.

(null)

(null)

(null)

Nu börjar det roligare arbetet att måla och tapetsera och snart väntar en arbetshelg där vi blir många som hjälper till.
Sonen har provmånad med olika färger och har bestämts sig för några

(null)

(null)

I trädgården är det nu inte så mycket att göra men att gräva fram gången går fortfarande bra.

(null)

(null)

(null)


Hösten är här!

På bara nån vecka har kvällarna blivit mörkare, vinden mer bitande och vissa dagar har det varit frost på bilrutan. Sen har det kommit nån varmare dag, med sol och hög luft. Jag har inte varit ute så mycket som jag brukar, och utefika på altan är det närmaste jag kommit utemat. Men jag gör lite olika saker för att sätta guldkant på tillvaron.  Det har blivit en aw med god vän på Stå, goda pinxos och fint samtal.

(null)

En loppisrunda med bokfynd och lunch på indisk restaurang 

(null)

En kväll med stadsteatern, Britt-Marie var här med Marianne Mörck. En fantastisk föreställning där hon var alla roller. Med enklast möjlig rekvisita, fyra plaststolar, en fotboll och en grusplan, lyckades hon förflytta oss till Borg och allt som händer där.

Lånad bild
(null)

(null)

Har lite andra saker att se fram emot innan vi sätter fart mot advent. Konsert med kören, keramiktillverkning och middag med mord bland annat.

Vackert men sorgligt

Begravning -så fin men så sorglig och så fel. 
Allt bidrog till att göra det Elviras; musiken, smörgåstårtan, kladdkakan och dukningen.
Så fint men så sorgligt

(null)


RSS 2.0