En härlig, solig dag

Idag har jag varit ledig, ska jobba hela helgen sen. Har hunnit en hel del idag trots värmen. Tråkiga saker som att tvätta ur soptunnan :(    , hämtat ut paket, köpt jordgubbar, skaffat tråd till trimmern, smort alla lister på husvagnen med silikon, städat badrummet och dammsugit och torkat hela huset, köpt glass, grillat och så tre hundpromenader på det. (är nu dags att dammsuga igen, vår hund har hur mycket vinterpäls som helst att fälla och det ligger stora tussar överallt). Därimellan sol och dopp i poolen för att orka hålla igång. Lite skön slapp tid i en flytande fåtölj med ett nytt nummer av Utemagasinet hann jag också med. Vi åkte också till biblioteket, Yngsta dottern hade slut på böcker så vi åkte dit för att låna på oss lite (hon lånade tolv, räcker väl denna vecka i allfall). Vilken förmån det är att få ha ett bibliotek!! Att kunna låna hur mycket böcker som helst, det är verkligen välfärd. Lånar ett citat från Lillstrumpan:

Av allt värdefullt som människan inte fått till skänks av naturen, utan har skapat på egen hand,
 är böckerna det värdefullaste

Hermann Hesse


På vårt bibliotek har de också en välförsedd tidskriftshörna. Där satt jag ett tag och lyxade medan dottern med vän lånade böcker.  Lantliv, Allt i hemmet, Gör det själv, Allt om trädgård, Allt om mat, Allt om hobby, Drömhem & Trädgård mfl. Här kan man alltså få chansen att läsa alla tidningar man inte prenumererar på.






Yngsta dottern har designat en ridstövel i en tävling hos Tretorn, hon skulle bli mycket glad om du gick in
och röstade på den!  Följ bara denna
länk.




Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har röstat!

Postat av: Malin Inspiration&design

Nu har jag röstat på den fina stöveln!! :) Riktigt tuff!

2009-07-03 @ 10:47:09
Postat av: Malin Inspiration&design

designhappens; Ja dom är fina dom där lamporna. Har lust att pyssla i hop någon men har ju inte rätta platsen för någon just nu. Så en altan skulle sitta fint. :) Ja, jag har tänkt mig en altan med rumskänsla. Ett förlängt vardagsrum. :) Och sen på min "innergård" som jag drömmer om vill jag ha ett soffgrupp i konstrotting. Det vore mysigt!



Inspiration har man alltid men jag håller med dig, man orkar inte lika mycket nu i värmen. Samtidigt vill jag försöka få lite av mina pysselprojekt färdiga nu när jag har en semestervecka. :) Det är inte alltid så lätt att få allt att gå i hop. Man vill ju göra andra saker med, bada och göra kul saker med barnen såklart. :)



Ha en trevlig helg! I dag ska vi till stan, gå på donken och äta mat och glass. Sen blir det nog lite poolbad när vi kommer hem. :)

2009-07-03 @ 10:53:14
Postat av: Ingegerd

Vilket tempo du har, känns som en veckas jobb. . . sista delen med inredningstidningar känns som den passar bäst för mej just nu :-) Jag är nog lite av tidningsnarkoman. Lasse skrattar åt alla mina tidningar, går på många "4 tidnigar och en gåva-utskicken". Nu ska vi åka till stugan och vila lite efter allt renoverade. Behöver lite paus för att orka med det sista sen. Ha de gott när det väl blir semester för er också.

Kram kram

2009-07-05 @ 08:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0