Torr asfalt och annat härligt

Har haft en skön helg utan några direkta krav. Sov riktigt länge på lördagen,njöt av mitt kaffe och dagens tidning innan jag tog tag i diverse bestyr hemma. Städade, plockad undan torkade pjäxor mm (hm det mesta av barnens utrustning hamnar hos oss trots att de är vuxna), tog hand om ca 40 kilo nötkött som vi köpt av en lokal månskensbonde. Mellan varven blev det hundpromendader i solskenet. God kvällsmat framför melodifestivalen som bjöd på många skratt :) och kvällen avslutades med ett avsnitt av Peter Robinssons Alan Banks: riktigt bra.
Vasaloppet innebär att man måste se starten, vilket jag gjorde, slöade framför tv innan frukost, hundpromenad och sedan en tur till stallet för att kolla på Yngsta dottern som red lektion. Sen målgången på vasaloppet. På eftermiddagen övningskörde dottern och vi passade på att geocacha lite.  Tänk vad man blir glad när solen skiner och asfalten är torr!!




Maken hade bakat en god äppelpaj  som vi njöt tillsammans med mamma och pappa.

Enda smolket i bägaren denna helg, Lillstrumpas barn har magsjuka som så många andras, vi har inga småbarnlängre men vad händer då, hunden blir dålig i magen med allt vad det innebär....

Nu är helgen snart slut och arbetsveckan börjar igen. Skönt med en bra helg då man laddat batterierna.

Kommentarer
Postat av: Pysselgumman

Men herregud har ni ingen snö alls? Då kan man snacka vårkänslor! Jag har också geocachat med sonen idag, men i djupsnö utanför Åre :-)

2012-03-04 @ 19:18:07
URL: http://bodil.pysselgumman.se
Postat av: Johanna

Såg att ni hade tagit en av våra cachar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0