Medelhavssemester på hemmaplan

I helgen som gick fick jag besök av äldsta dottern och hennes två. Maken skulle jobba natt och behöva sova på dagarna så då passade det bra att komma till mormor. De dök upp lagom till fredagens eftermiddagsfika som intogs i skuggan vid Lekstugan.

(null)

Sen blev sol och poolbad i ett par timmar. Vi varvade med vattenmelon och saltapinnarpauser och det kändes nästan som när vi var på Mallorca för två år sedan.

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi började bli hungriga tog vi cyklarna till en pizzeria för utekvällsmat. Sonen anslöt vilket uppskattades. I väntan på maten ritades det i medhavda målarböcker. 

(null)

(null)

En glass blev det också innan vi cyklade hem för dusch och nattning.  Efter ytterligare lite poolbad avslutade vi vuxna dagen med att se Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Lite spacad och man undrar ju om det är såhär USA ser på islänningar (och svenskar)

(null)

Nästa dag bjöd på lika soligt och varmt väder. Efter frukost åkte vi upp till sommarstället med "egen" sjö och badade, metade (utan framgång) fångade småfisk, rodde och njöt till långt fram på eftermiddagen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Väl hemma blev det glasscafe i skuggan och poolbad i mängd. Grillat till kvällsmat och så prat och bok för de vuxna.

(null)

Söndagen började tidigt med såpbubblor och frukost vid lekstugan. Efter second breakfast med amerikanska pannkakor blev det bad, och lunch, och bad.


(null)

(null)

(null)


Sen blev det eftermiddagsfika hos Syss o co med kaningos. 

(null)


Efter kvällsmat och bad var det dags för alla att åka hem. Plockade lite och räddade saker undan åskregnet som vräkte ned.

Lugnet när barnbarnen har åkt - och saknaden...






Kommentarer
Postat av: Johanna

Gullungarna! Roligt att ni kom på besök!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0