Rothenburg ob der Tauber och hemåt.

Tidig morgon lämnade vi Dornbirn och vänder kosan hemåt.  Bussfika i solsken utmed vägen och vid 11 tiden var vi i Rothenburg. En vackerstad med stadsmur, torn och återuppbyggda hus i gammal stil. Jag fann en adventure lab som togs oss runt i de centrala delarna.

(null)

(null)

(null)

Staden är också känd för julbutik(er) och självklart blev det en titt där. En röd julgranskula och ett pepparkaksmått inhandlades.

(null)

(null)

Vi hann också luncha i staden innan resan fortsatte norröver. Såg några storkar längs vägen (såg några även tidigare på resan)

(null)

Vid halv åtta var vi framme vid vårt hotell i Hannover trakten. Fint hotell och god middag. Sista morgonen var det avfärd vid åtta. Utöver bussfikastopp stannade vi vid gränshandel innan vi åkte på färjan Puttgarten-Rödby. Där åt vi en snabb lunch innan vi for genom Danmark och så färjan Helsingborg—Helsingör.

(null)

På svensk mark men fortfarande lång resa kvar innan vi kom till slutdestinationen vid 22.40. Vi checkade in på stadshotellet och fick ett finare rum än gången innan. En fin resa är slut. I morgon bär det av mot respektive hemort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0