Glad Påsk


Efter jobbet på Skärtorsdagen åkte jag till äldsta dottern utanför Jönköping. Det smakade bra med tacos innan vi hade filmmys. När de yngre somnat började vi titta på Drömslottet på SVT, ett program om ett engelskt par som köper och renoverar ett slott i Frankrike. Det var sonen som rekommenderade och vi andra fastnade direkt.

(null)

Långfredagens morgon började med morgonmys och bokläsning.  Medan frukosten dukades fram slöades det hos morbror.

(null)

Medan de övriga tog ett träningspass blev det påskäggsjakt i trädgården.

(null)

Sedan spelade vi den försvunna diamanten och färglade påskteckningar.

(null)
 
och löste upp magiska handdukar

(null)

Sen gick vi ut och barnen testade påskpresenten och vi grillade hamburgare och åt ute trots att vädret inte var det allra bästa.

(null)

(null)

(null)

Sen blev det lek och mys inomhus innan vi åt libanesiskt till påskmiddag.

(null)

och så fruktbricka och film, denna gång Eldsjäl.

(null)

Påskaftonen började med bokläsning i sängen. Åh så mysigt det är och så underbart med alla böcker som finns att läsa. Sen var det dags för påslfrukost med äggmålning och marsipankycklingar som hönan ruvat.

(null)

Barnen hämtades av sin pappa och åkte till farmor för påskfirande medan vi åkte för att fortsatta påskfirandet hemma. Vi åt god påsklunch innan vi åkte på traditionsenlig påskutflykt med Syss med familj. Sen var det bröllopsplanering, första grillningen för våren och annat och jag tog inte en enda bild. Så blir det kanske när man har så härligt tillsammans 
  (null)

Fika utflykt, bild från Syss

Söndagen fortsatte med att bara umgås på olika sätt, ett besök hos mamma blev det också innan lunch och påskfika, Maris kaka med marsipankycklingar som vi gjort många år.

(null)

(null)

Tidig eftermiddag åkte de alla hem och jag gick ut och njöt av vår i trädgården innan jag tog tag i lite olika saker. Men det får bli ett annat inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0