Adjöss till strukturtapet och pizzavalv!

Nu har Maken några dagar över varför vi äntligen har tagit tag i vår hall och allrum. Här fanns portaler med sturkturfärg alla pizzeria och strukturtapet kvar sedan vi byggde huset. Nu ska det bli råspont och min favoritfärg på övriga väggar. Rapport kommer om min dator inte fortsätter att krångla ( har fått låna yngsta dotterns för en stund...)

I går morse när jag gick ut med hunden fick jag en fin upplevelese. Det var kallt, några minus, och solen hade börjat värma. Från toppen av en gyllen björk föll löven. Och jag hörde när de föll! Det var ett stort rassel som jag aldrig hört förrut. Fantastiskt.


Snart är det vinter och skidåkning

Har tillbringat helgen i Sälen. Är en hel del städning när man har flera lägenheter som ska göras i ordning innan säsongen drar igång. Fingrarna är skrumpna av rengöringsmedel och vatten men jag tycker det är skönt att göra nått annat än vanliga jobbet. Skulle allt kunnat stanna några dagar till.
I Sälen är det snö! Den kommer nog försvinna innan den riktiga vintern kommer. Oh, längtar till skidåkningen!Äppepaj och höstväder

Ännu en helg är snart slut. Veckorna går fort, helgerna ännu fortare. Tänker man ska hinna så mycket men hinner bara en bråkdel. Denna helg skulle vi fixa lite till vardagsrummet, bla hyllor till förstärkare, dvd mm. Vi kom en bit på väg. Har limmat skivor och fått stag svetsade, men sen tog limmet längre tid att torka än vi trott så vi får vänta innan vi kan gå vidare. Ska bli svävande hyllor. Tänkte plocka ned studsmattan och röja undan på altanen men det har varit busväder mest hela tiden. I stället blev det diverse plock inne och idag har vi haft svärfar på besök. Maken bakade sin äppelpaj ( svärmors gamla recept)till em fikat och till kvällsfikat fick det bli kanelbullar som Döttrarna bakat under Yngsta dotterns besök hos Äldsta dottern i Jönköping. Mycket levande ljus har det blivit, en av fördelarna med höstmörkret.
Hoppas ni alla haft en skön helg!RSS 2.0