Från flickrum till gästrum

Nu äntligen har vi tagit tag i att göra om Äldsta dotterns rum till gästrum. Hon och svärsonen kommer bo där när de är hemma på besök men nu ska alla kvarvarande flickrumsprylar bort.
Vi började förra helgen med att riva tapet, och riva tapet, och riva tapet...... i princip var vi tvungna att få bort allt gammalt för det satt inte så vidare värst. Spackling, slipning och takmålning hanns med innan helgen var slut
 
 
Tapetrivning
 
 
 
Så vävade vi ett par kvällar, (är inte så många minuter efter kvällsmat och hundpromenader innan läggdags). Sen blev det målning gånger två innan fondtapetn kom på plats på fredagen. Nytt golv la vi in på lördagen och nu är det bara listers och foder kvar. Vill dock att färgen ska härda ordentligt så inte hälften följer med om man måste ta ned en list eller så. Tyvärr får allt nu stå till nästa vecka eftersom jag nu åker till Kanada på konferens i en vecka. När jag kommer åter blir set inköp av nya möbler och piffning. Ser fram emot det!!!
 
Fondtapeten  Tweed på,plats
 
 
Och så golvet
 

Underbara septemberdagar

Är i Sälen och fixar lite utomhus på våra stugor. Solen skiner och det är underbart sensommarväder.
Vi har fixat plåtar på vinkeln på huset och satt hängrännor på skotergaraget. Bara utomhusjobb eftersom vädret är så fint. Har också em fikat med syster med familj då de är uppe på besök Och sedan grillkväll och geocaching innan kvällens avslutades med glass och hjortronsylt.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0