Påsk


För att du inte tog det gudomliga Dig till en krona
För att du valde smälek och fattigdom Vet vi vem Gud är

För att du lydde fram till det yttersta Döden på korset
Vet vi vad seger, vet vi vad väldighet Vet vi vad Gud är

För att du nedsteg, hit till de plågade Hit till de dömda
Vet vi att ingen ensamhet finns mer Vet vi var Gud är

Därför ska alla sargade döende Alla de dömda
Säga med alla heliga saliga Jesus är Herre

Därför ska alla världar och varelser Allt som varit
Är och ska komma en dag bekänna det Jesus är HerreKan dina barn tvätta själva?

I hemkunskapen får man lära sig vad olika tvättsymboler betyder och hur man sköter tvätten. Att tidigt få lära sig sortera tvätt och sedan också tvätta och ta hand om den efteråt tycker jag är viktig kunskap. Inte vill man ha vuxna barn som inte kan sköta det?! När vi byggde om vår groventré satte vi in en stapel med korgbackar i en garderob. Där läggs all smutstvätt. Korgarna är märkta med olika typer av tvätt - kulör, temperatur mm vilket gör att tvätten redan är sorterad när man vill fylla på en maskin. En av de bästa inredningsdetaljer vi gjort vad det gäller detta. Att ha en enda stor tvättkorg som ska hällas ut och sorteras kan ju få den bäste att mattas.

 


Tack, tack hemskt mycket tack!Jag har fått en award av Maria med bloggen Pastorsfrun. En blogg jag gärna läser av en person med en levande tro!
Awarden ska skickas vidare till fem bloggar med mindre än 100 läsare. Det finns många bloggar som jag gärna läser och hur många läsare de har vet jag inte men bra är de!

Jag skickar awarden vidare till:

Lillstrumpas blogg - livet enlig Johanna, min älskade syster som skriver fantastiskt om sig och sitt liv.

Vita Hjärtan, en "gammal" vän som bloggar fantastiskt  bla om sitt inredningsintress, hemmet i shabby chic mm. Lite för långt mellan uppdateringarna nu bara :)

Homebylina, en ambitiös kvinna som läser till sjuksköterska, har designföretag, bloggar mm. Jag känner henne bara genom bloggvärlden men uppskattar hennes blogg  mycket      

Slutligen till Äldsta dottern som bloggar mycket sporadiskt men som skriver så bra när hon väl gör det. Med denna award vill jag peppa henne att blogga mer, det som saknas enligt henne är ett bra namn på bloggen varför jag uppmanar alla att ge henne namnförslag :) 


Eternally Refreshing


Viss design är så välkänd att man direkt känner igen -  Coca Cola - men här med ett ännu bättre budskap.
Tycker det är kul just när man använder kända logtypes och skapar nått annat. Vår hjärna tolkar det på sitt sätt.RSS 2.0