Gott Nytt ÅrVacker blomma från personalen.


Sol och gnistrande snö. Det har varit underbart vackert ute. Avundas dock Äldsta dottern med make som är på resa i Malaysia och Thailand. 2010 är snart slut, ett år som innehållit mycket roligt, mycket vackert, och en del sorgligt.
Ett Gott Nytt År vill jag önska er alla som tittar in på min blogg. Tror 2011 blir ett år med nya utmaningar på alla plan.

Maria


Bygglov tillbaka

På tisdag startar "Bygglov" igen. Har alltid tyckt om det programmet och ser fram emot en ny säsong (om jag hinner med TV tittande vill säga)
Årets första projekt i stilfull retro


Mitt nya projekt är en restaurang med ny cafédel som ska fräschas upp. Från något obestämbart, en blanding av 50- 60 tal, kitch, 80-tal mm ska nu det hela renodlas mot en stilfull retro. Golvet kommer att bli i Armstrongs Imperial Tile i rutor i mörkgrått och gråvitt. Väggarna kommer att målas i S 1500N, S 3000 N och visst fält i S 8500 N. Accent färg blir rött och så stilfulla retrodetaljer som utsmyckning. Projektet påbörjas efter nyår, ska bli kul att se hur det växer framEn bild som visar lite av känslan som ska uppnås

Färgprover och golvprover


Stolar till cafédelen

Början till en soffa i cafédelen


Allt klart i Sälen

Efter viss fördröjning är så lägenheten i Sälen färdig och går nu på uthyrning.
Älskar att jobba med detaljerna så att helheten blir komplett.
Här kommer nu några bilder:Mera smakfullt julskapande......

Dan före dan. Det mesta är klart inför Julen och jag är ledig några dagar från jobbet. Nu är vår godislåda fylld med många olika sorters hemlagat godis. I år är det, pepparkakskola, saffranskola, knäck, hemmagjorde marsipan med nougat, Bountybollar och snöbollar ( vitchoklad med cocos)

Idag ska skinkan kokas och provsmakas, det är nu den smakar som bäst. Vi ska runt med lite klappar och handla lite färskvaror. I morgon Julafton med tid att umgås. Skinkmacka till frukost, läsning av Julevangeliet, svärfar kommer och äter jullunch, eftermiddagsfika framför Kalle Anka (jag brukar somna gott) Lite kvällsgröt innan Julklappsutdelningen vid sex -halv sju tiden. I år blir vi lite färre på kvällen, Äldsta dottern med man firar julafton hos svärföräldrarna och Lillstrumpa med familj stannar hemma i år. Men mamma och pappa och Bror kommer som vanligt.
Kanske Julbön som avslutning på kvällen


Jul i londondesign

Efter precis en månads blogguppehåll, lite ofrivilligt pga högtryck runt omkring, kommer här några bilder från jul i London. I centrala London är "gammeldags julmarknad på Skansen" stämningen långt borta men visst är väl detta lite läckert ändå.

Julgran i Disney Store

                                                         Barbiejulgran i Selfridges julskyltning

                                                                       Julmarknad i Hyde Park

RSS 2.0