Fler affärer i min närhetTänkte ju göra en kavalkad av olika loppisar, affärer med inredning mm i min närhet. Har inte blivit så många inlägg men nu tänkte jag ta mig i kragen och visa lite från affären Linne & Lump. Har nämnt om den tidigare.
Öppet så gott som dagligen och serviceminded så de kan tänka sig att öppna extra om tiderna inte passar när man har vägarna förbi. I en stor lokal, indelad i flera rum finns det poppfullt med möbler och hushållssaker från 50-60 talet. Allt till humana priser. Det är inte alls svårt att slösa bort lite tid genom att gå och titta på allt och det är lätt att komma ut med en köpt vara.

Ni kan kolla in dem mer på facebook; http://www.facebook.com/Linne.o.Lump

Renovering badrum

I helgen ska vi bestämma oss för renovering av badrummet i en av de små lägenheterna i Sälen. För första gången nånsin kommer vi att leja bort allt jobb. Hm, undrar hur det kommer att gå, jag ser för mig hur vi muttrar över dåligt utförd målning och ful girering av lister :)

Badrummet kommer att få grått klinkergolv och vita, rektangulärar, liggande kakelplattor på väggarna.
En grå dekorrand av det marmorsstavskakel vi har i köket i samma lägenhet kommer att knyta ihop det hela.


Sen en badrumsmöbel i färg som också tar upp övriga lägenehetns design.Snygga duschväggar, dimmer på belysningen, golvvärme och handdukstork är också tanken.

Och så en vit, slät dörr, jag vill ha ett runt fönster i den, får se hur det blir med det.


Kunde varit min design :)

Utmed strandpromenaden håller de på och renoverar en resort. Tidigare har det varit vitt som de flesta hotell och condotel i området. Nu när de renoverar målas det i mina favoritfärger. Kunde nästan varit jag som färgsatt.


Lata dagar

Har nu tillbringat några lata dagar i Thailand. Det tog någon dag innan jag varvat ned men sedan gick det bra att förflytta sig mellan poolen, havet och olika restauranger. En bunt böcker och god frukt till det så vet ni hur mina dagar sett ut.
Bodde in en av de lägenheter som jag varit med att inreda. Allt har skett via mail och MMS och resultatet är lyckat!

Den lilla lägenheten har förutom ett sovloft en  väggfast, utfällbar dubbelsäng.


Köket i den stora lägenhetenBadrum

lamellgardiner en nödvändighet för att skydda mot den starka solen

Det finns flera små terasser och en stor. Golven är lagda med klinker och uppdelade med brunare klinker som nästan liknar trä.
Så här ser det ut när grannen renoverar :)


RSS 2.0