Nytt renoveringsprojekt

Nu är skidsäsongen slut och vi har gått i gång med vårt nyaste renoveringsprojekt i Sälenfjällen.
I helgen drog vi in, jag, Maken och till vår hjälp Sonen, Äldsta dottern med make och Yngsta dottern. På en dag blåste vi ut hela lägenheten så nu är det dags att börja bygga tillbaka. Ingen lightrenovering här inte som vissa gör, dvs behåller 30 år gammal väv och heltäckningsmattor och snyggar upp med lite färg.
 Jag kommer att komma med fortlöpande rapporter om denna renovering.


ljudet av rinnande vatten

Visst är det väl härligt med ljudet av rinnande vatten. Jag skulle gärna vilja ha en liten bäck med porlande vatten i vår trädgård, men vi byggde på en fd fotbollplan :) så det fanns varken bäck eller träd. Har i många år sagt att vi ska anlägga en bäck i ett hörn av tomten, kanske blir det när jag blir pensionär....
Tills vidare har jag en trädgårdspump  modell äldre kopplad till en liten elektrisk pump så att det rinner vatten ned i hinken. Blir i allfall härligt ljud.
Ännu, ännu mera smakfull designFörra sommarens stora smakfavorit i glasslådan var Ben & Jerrys Wich. Dyr men mycket god!
Har inte sett den i år, kan den ha utgått?! Illa i så fall. Under vintern har det blivit en del Ben&Jerry i burk. Vi har provat oss igenom många smaker och när vi var i London frossade vi på en Ben & Jerry glassbar.
Favorit just nu är Fairly Nuts!
Eftersom de är ganska dyra och jag försöker hålla nere konsumtionen av kolhydrater räcker en bukr ganska länge. I amerikanska filmer tröstäter man en burk per gång om man är deppig, där har vi inte hamnat ännu :)


När solen skiner, vill jag ha glassar
När stormen vin er, vill jag ha glassar.
I alla väder glassar passar.
Ååååh, jag måste ha glass!
Galen, jag är galen i glass!
Galen, jag är galen i glass!
Glass, glass, glass i stora lass, lass, lass
Jag är galen i glass!


RSS 2.0