Läckerbitar


Köper godis åt vår älskade hund ibland. Man köper i lösvikt och det finns många färger och former. Jag är övertygad om att det gjort så för att alla vi mattar och hussar köper med ögonen och då köper mer. Tror inte hundarna bryr sig så mycket.
Nytt i djuraffären är små handgjorda kakor och bakelser( = hundgodis) som du kan ge till ding hund. 25 kr styck kostar de läckra blommorna i pastellfärg. Tror jag köper en bakelse till mig själv istället


Hösten ger lust till små förändringar

Härliga höstdagar i helgen. Har lyssnat till löven som faller och njutit av att känna kylan nypa i kinderna samtidigt som solen skiner.


Yngsta dottern har uttryckt behov av mer förvaring i sitt rum och idag fick det bli en snabbsväng till IKEA. En ny byrå pryder sin plats i hennes rum. Själv inhandlade jag som alltid en massa ljus och faktiskt en ny badrumsmatta hem till vårt badrum i mörkblått
Vi har kvar en liten rolig detalj i vårt badrum sedan barnen var yngre. När glasmålning var populärt gjorde vi om vårt fönster till ett akvarium med fiskar, krabbor, sjögräs mm. Även om färgerna bleknat något har jag inte riktigt hjärta att ta bort dem ännu.


Rapport från Sälen

Nu är det länge sedan jag visat några bilder från lägenhetsrenoveringen i Sälen. Här kommer en liten bild som visar vårt kakel i köksdelen. Nyuppsatt men inte fogat eller primat ännu. Att det inte blir fler bilder just nu beror på att mycket arbet just nu handlar om målning av dörrkarmar, sättning av foder mm som inte gör sig så bra på bild. Mer bilder kommer när vi börjar närma oss målgång.


Här kommer också några bilder på vårt nästa renoveringsprojekt. Drygt 20 år gammal panel, rosa heltäckningsmatta mm kommer att få stryka på foten nästa sommar. Inte förr, för nu startas inga nya projekt (där), skidsäsongen är snart här!!!!!

Den som missar en mässa missar en massa?

I helgen har det varit Hem & Villa mässa i Stockholm och jag hade gärna varit där. Du som var där, missade jag mycket?


Min helg har bestått av ups and downs. Fredagen begravning för en nära vän, lördagen återställaredag och umgås med döttrarna som båda var hemma och idag söndag först Söndax. Texten handlade om männiksovärde och att vi alla duger. "Jag tackar dig för att jag är skapad så underbart" är ju helt fantastiskt i dessa tider då de oftast framhålls att vi ska vara på ett viss sätt för att duga. Nu ska vi snart till pappa som fyller 75 år i dag!
Blir en härlig eftermiddag med familjen, släkt och vänner. Är så glad över min stora släkt och att vi har varandra. Det är nått som verkligen är värdefullt

RSS 2.0