Samma plats genom tiderna

Mittåkläppen är ett litet fjäll, precis lagom för familjetur. Vi har gått uppför det flera gånger  när barnen var mindre, och i år med vuxna barn. På väg upp finns en krokig björk där i fotat oss. Kunde inte låta bli att sätta ihop bilderna. 
Pimpade lampfötter

 
Jag är lite sugen på att göra lite olika lampfötter. Kanske Lillstrumpas dotter vill ha nått guldigt i sitt rum?!
Tyra på tyra.se har gjort många fantastiska skapelser och jag tror jag ska låna ide'n av henne. Riktigt kitschiga 
 
 
 
Foton från Tyra.se 

Loppis fyndande

Denna semester har det blivit en hel del Loppisbesök. Döttrarna har fyndat diverse saker till sina hem.
Återbruk är kul
Lek i bäcken

Till vår fjällstuga hör en liten bäck. På kvällskvisten roade vi oss med att ta bort ris och skräp och att dämma bäcken.

Jordgubbar och färsk bryggarlimpa till kvällsmat fulländade kvällen Inte många knop....

Har några semesterdagar i vår fjällstuga. Även de vuxna barnen med. Är soligt och varmt så vi gör inte många knop. Målade lite fasad på förmiddagen men sen blev det slappa i solen med bad i poolen. Framemot kvällen kubbturnering.
Semesterstart med renovering

Äldsta dottern och hennes man har köpt en lägenhet i Jönköping.den ligger på första parkett med en fantastisk utsikt över Vättern. Den var dock i behov av uppfräschning. Under några dagar har jag, Maken,sonen och Yngsta dottern varit nere och hjälpt dem. Fokus har legat på kök och kontor. Har kommer några före och under bilder på köket. Efter bilderna får vänta några veckor till inflytt.
En riktig rivstart på semestern!


Lite minisemester!

Åkte till Sälen över helgen. På fredagen målade och snickrade lite, trimmade bort lite söt och njöt i det fina vädret. Helgen innan låg det snö sa ortsborna.

På lördagen kom mamma, bror och svåger upp. Vi vandrade upp på fjället bakom vår stuga och fikade goda kanelbullar från bageriet. Efter lite rundtur blan lägenheter och hus grillade vi och avslutade med Yatzi. På söndagen gjorde vi lite mer utflykter och när Lillstrumpan med familj anslöt firade vi mamma som fyllde år!

Härliga dagar, nu ytterligare några arbetsdagar innan semestern 


Snygg förvaring till bra peng

Man kan aldrig få nog av lådor, askar mm att förvara alla de saker man har i. Det finns mycket snyggt att köpa som gör att hyllan, skåpet, klädkammaren eller vad det nu är som behöver styras upp, blir en snygg inredning istället för tråkig förvaring. På Clas Olsson finns flera snygga och prisvärda förvaringsalternativ. RSS 2.0