Firande i huvudstaden

Maken har fyllt jämt och han är inget för stora fester. Istället firar vi med ett par nätter på hotell i Stockholm. Vi har bott på Rica Hotell Stockholm, fikar det centrala läget! Det har genomgått en del renovering sista åren och har en del läcker design, gillar mycket golvet på Stortorget, frukostinnergården och mosaiken vid hissarna


Små rym men fräscha ich god frukost framtagen av svenska kocklandslaget. 



Vi har hunnit med en massa saker som Maken uppskattar 

Doftstopp

På väg hem från Sälen blev det räkmacka på fiket i Vansbro. Passade också på att handla i Lykos butik. Blev parfymer och lite annat till döttrarna.



Spara eller slösa?

Fårskinnssitsar är både skönt och snyggt att ha på stolarna. På finainredkingsbutiken kostar de 349kr styck, på Rusta finns de för 99kr. Jag väljer de billigare från Rusta, lika snygga och jag kan byta ut dem om jag vill utan dåligt samvete. 



Underbar skotertur

Idag har vi åkt skoter hela dagen. Vi stekte hemmagjord pytt och krabelurer i strålande solsken.  Livet är bra skönt 


Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen

Tillbringar sportlovsvecka i Sälen! Enormt med snö, har inte varit så mycket sen 1986. Strålande sol,  hela familjen med, kan  man ha det bättre!


Snyggdesign till bra pris

Såg ett snyggt brödskrin i mörk grå lackad plåt hos fina inredningsbutiken. Tyckte dock att det var i dyraste laget. Hittade sen dessa , mer prisvänliga burkar på lågprismagadinet. Tycker om dem och skulle kunna tänka mig dem i Sälen stugan.




Fyra saker jag uppskattar på ett hotellrum

Är på jobb på Villa Fridhem utanför Norrköping. Man får passa på att njuta av en natt på hotell. Uppskattar många olika saker med hotellrum. Här är det dessa fyra: snygg design overall, kaffemaskin på rummet, tjocka, stora, gosiga vita badlakan och vatten och choklad vid sängen. 





Lite fjälldesign

I en inredningsbutik i Sälen kan man köpa diverse artiklar som kan ge ditt boende en modern fjälltouch. Modern kurbits, fällar plädar och smidesljusstakar verkar vara populärt. Och naturligtvis priser därefter. 



Gillar stilen på mycket men föredrar att leta och hitta dem på andra, mer prisvärda ställen. Hos gårdsbutiker, på loppisar,  Myrorna och på lågprisbutiker kan man fynda mycket 



RSS 2.0