De små detaljerna som gör det

Gillar att små saker kan ge stämning och stil åt ett rum. Tycker det är kul art blanda loppisfynd, Ullared, saker hemifrån med dyrare saker från designbutiker och få det som jag vill. Har skrivit det förr men skriver det igen, böcker är nått fantastiskt och bra inredning likaså. Funkar i praktiken

I vår stuga i Sälen gjorde vi i sommar om i hallen, bävade, målade och bytte golv, men gjorde också om tänket med förvaring. Vintertid med alla skidkläder, skoterkläder mm behövs bra logistik i liten stuga. Har nu flyttat tillbaka det mesta från sommarförvaring och känner mig så nöjd. Allt får plats utan att det känns fullbelamrat.


Juligt!!!

Såhär blev det


Ljus i höstmörkret

En snabbvisit i Sälen för styrelsemöte under lördagen. Maken passar på att fixa lite i våra stugor under tiden. Bland annat kom metall lister på plats.
 
 
Vi hann också sätta upp vinterbelysning på övre stugan. Blev mycket mysigt i mörkret!
 
Tyvärr vägrar bloggen att ladda upp bilden på ljusslingan dock.
 

Vad man gör när alla andra sover...

Vaknar tidigt Kanada tid. Vad gör man då innan frukost kan intas och man kan hitta på nått annat? Här har de en tvkanal, Home and Garden tv, som visar olika inrednings, ombyggnads, köpa ett hus mm program dygnet runt. Tur det inte finns hemma, skulle bli risk för tv beroende :) 


Hotell med stil

Bor på hotell i Halifax. De har renoverat sedan jag bodde här dör sju år sedan. Korridorerna går i svart och vitt. Strikt randig tapet, mönstrad heltäckningsmatta och till det speglar, spegelklädda sideboard, lamporna svart och kristall. Kul stil som funkar som elegant med en twist


RSS 2.0