Och så golven

dag 2 helg 2. Nu har vi lagt matta i hallen och sovrummet. Målat övre delen av allrumsväggen en till gång, och delar av träpanelen. Behövs nog en tredje gång för att täcka. Mätt på skorstenen för ny plåt och plastat in tills vidare och mycket mer har vi hunnit. Sen hem där middag och morsdagstårta väntade. Härlig men intensiv helg!
 
 
 
 

Uppåt väggarna

Åter i Sälen för att fortsätta med renoveringen. Blir bara blixtvisit över helgen.
Vi har idag målat sovrummet och hallen 2 gånger och allrummet 1 gång. Har också eldat ris, röjt bland allasaker och njutit av det fina vädret. Lång arbetsdag som avslutades med jordgubbar och mjölk uti i den fortfarande ljusa kvällen runt halv elva.
 

Renoveringen continues 2

Söndag-sista dagen i Sälen. Fortfarande vackert väder och härlig omgivning.
Vi var tvungna att fixa lite andra saker först men sedan slipade vi väggarna i hallen, hade latex i hörnen och vävade hela hallen. Vi rev också ut heltäckningsmattan i Allrummet.
Sen blev det lunch, ihopplockning av våra saker och sen bommade vi igen för att resa hem igen
 
 
 
 
Nu vardag igen med hysteriskt mycket på jobbet, skulle ha önskat lite ledigt mellan hägg och syren för att göra mer i vår stuga

Renoveringen continues

 
 
 
Soliga dagar i Sälen, tydligen kom det fina vädret med oss. Idag har det blivit besök på bygghandeln. Tycker det är mycket kul att handla i sådana, bättre än klädaffärer  :)
Dag 2 har vi haft latex i hörnen, vävat sovrummet, röjt ur hallen, rivit garderoben där, slipat, tvättat och spacklat. Utöver det har vi hunnit med lunch i solen, eftermiddagsfika i solen, grillning i solen och slutligen kvällsfika i kvällssolen. ja vi har allt utom morgonsol vid övre huset, men det har vi vid nedre så vi kan äta frukost där.
Och en hel del hundpromenader har det också blivit.
 
 
 
 
 
 
 
Nu avslutar vi kvällen med att slappa framför Eurovision
 

Renovering started

Nu har vi börjat lightrenoveringen av en av våra stugor i Sälen. Sovrummet är först ut. Den rosa heltäckningsmattan med trettio år på nacken åker ut, väggarna ska vävas och målas och ny säng och garderober på plats är planen. 
 Dag 1 Vi har röjt ur, knackat ned den väggmonterade sängen och mattan. Vi tänkte bara spackla där tapeten var trasig men den mer eller mindre ramlade av väggarna. Så det blev mer jobb än vi tänkt, som vanligt alltså. När spacklingen är klar blir det lite annat pyssel medan det torkar. Finns ett antal lägenheter som ska gås igenom.
 
 
 

RSS 2.0