En bra början på semestern

Nu har jag börjat min semester. Inget regn hittills :)
Har hunnit med så mycket redan.
Tillbringat en hel del tid vid vårt sommarparadis. Har kittat och målat fönster medan Maken målat foder och knutbrädor. Njutit av fika med Släkten, plockat smultron och kantareller och pysslat om Hästarna.
 
 
Maken målar
 
 
 
 
Jag har också hunnit med att  jobba lite med den frukostrumsdesign som jag håller på med. Nu är det mest smådetaljer - Lampor, gardiner och småpiff som är kvar i det rummet men sen så ska hela serveringsdelen med frukostbuffén byggas om också.
 
 
Fondtapeten på plats
 
 
I går gav jag och Lillstrumpan vår fördelsedagspresent till mamma. Vi åkte till Gråbo Arbetarmuseum i Karlskoga, verkligen värt ett besök! Sedan åt vi lunch på Strandkanten, också värt ett besök. En mysig dag och ett bra tradition.
 
 
Mamma i den uppbygda lägenheten från slutet av 1800-talet.

Madonna med mera

Var ledig två dagar från jobbet och har då haft lite minisemester. Åkte med Maken till Göteborg för att se Madonna på Ullevi. Enorm show med fantastiskt ljud och ljud, dock lite tråkigt att hon körde mest nya låtar. Det var när hon körde sina gamla som det blev gung.
 
 
Vi bodde kvar på hotell Mölndals Bro, smidigt att ta sig med spårvagn till och från Ullevi på ca 10 min.
 
 
 
Mysigt hotell med lummig uteplats. Åt en god hotellfrukost i solen innan vi styrde kosan hemmåt.
 
Lunchade i Skara, åt glass i Sjötorp, köpte jordgubbar vid Borasjön. Det tog nästan en hel dag att ta sig hem :)
 
Så många "Vindsnurror" det kommit upp. Har svårt att tycka de är fula och ser dem som ett bra alternativ till annan energi. Gillar de som målats gröna nedtill. De smälter in bra.
 
Har jobbat idag och sedan hunnit med att övningsköra med dottern en sväng för att kolla till Hästarna på sommarbete och fika en stund hos Bror.
En arbetsvecka kvar till semester!
 
 
 
 

Vårt framtida projekt

Vi har blivit med fritidshus! Makens dröm om egen stuga i Fjällen har uppfyllts och nu ligger det en hel del arbete framför innan det är som vi vill ha det.. Dock kommer vi ta det lugnt, åtgärda ltie i taget för att inte förta oss. Det är nämligen två byggnader att renovera :)
 
Här kommer lite bilder:
 
 
En hel del vitfärg och annat kommer det att gå åt men husen har stor potential. Fler bilder kommer
 
 
 

RSS 2.0