283 kakelrutor och en bakelse

Lite rapportering om vad som hänt sista veckan. Har flera olika projekt i gång samtidigt vilket ibland kan vara lite rörigt. men så kul! Bla har vi varit i Sälen och kaklat ett badrum i som sedan ska få ny badrumsinredning, allt för att smälta samman stilmässigt med renoveringen av övriga lägenheten. Blir Ekkommod mm för att knyta ihop det hela.


Vi passar på att vandra, äta gott och fika mellan varven vilket gör arbetet till ett nöje!
Produktfotografering

I dagarna har vi roat oss med produktfotografering till ett projekt. Alltid spännande att se slutresultatet, här kommer några bilder
Vad pågår?

Har varit dåligt med inläggen nu igen. Fortfarande enormt mycket på jobbet som suger musten ur mig. Har utöver det flera olika projekt på gång, hemsida, reklamblad, design av frukostmatsal och sedan, om allt går i lås, har vi ett eget projekt på gång som kommer att kräva "total makeover". Till det återkommer jag när allt är klart.
Del av hemsidebild och bild på stol till frujostmatsal

I helgen har jag varit stolt mamma gånger två.
Yngsta dottern placerade sig tvåa i dressyrtävlingen med sin älskade Baxter och äldsta dottern togs sin examen.
Då dessa saker kolliderade kunde jag inte vara med på tävlingen utan var i Jönköping för den högtidliga examenscermonin. Bachelor of Science with a major in Business Administration är hon nu - Fil kand i marknadsekonomi blir väl det ungefär.


RSS 2.0