Läckert designat hotell i Bangkok

Under våra dagar i Bankok bodde vi på Recidence Hotel Bangkok. Mitt i downtown med Skytrain bara några steg bort.
Som alltid när man bokar via nätet kan ju det bli en besvikelse men vi blev mycket nöjda. Bra rum, bra läge, bra service, bra pris.  Hotellet genomgår renovering och de har satsat på vitt med röda och svarat detaljer.
Skyltarna på hotellet


Hotellkorridoren


Rumsnummer

Vårt rum


Poolen på taket där man fick känslan av att kunna tippa ner över kanten.

 


I en annan del av världen

Har jag fått vara med och inreda en lägenhet. Det har skett genom MMS , bilder via email mm.
Borde naturligtvis haft några före bilder och av alla efterbilder jag skulle ta blev det inte så mycket. Fler bilder kommer alltefter jag får fram dem men här kommer en första smakbit. Lägenheten är en toppfloor lägenhet med en enorm terass som utgör en stor del av lägenhetns yta. Med nya fönster med rökfärgat glas i vita profiler, det nylagda klinkergolvet och fräscha utemöbler är det fantstiskt. För att inte tala om utsikten som är outstanding.Innebilder blev det inte så många som sagt men här syns vardagsrummet med sitt svartbruna stengolv, vita och väggar. Lamellgardinerna är ännu inte på plats. Två svarta skinnsoffor och ett modernt glasbord utgör soffhörnan.
Möblemanget längre bort i bild är kvar av det tidigare än så länge.

Terassen är uppdelad i flera delar
Något av det snyggaste i lägenheten är alla trädörrar och garderober i relativt mörkt träslag. Hoppas att snart kunna visa er bilder på dem
Den modernt utrustade köksdelen med svart kakel och svart stenbänkskiva mot träluckorna  och de rostfria vitvarorna är stilrent och maskulint.Att vi tillbringade några sköna dagar här förstår ni allt. Och att jag måste återvända för att ta bilder när allt är helt färdigt också, eller hur.....


Frangipani, LangkawiTillbringar nagra dagar pa en resort vid namn Frangipani (namnet pa blomman ovan). Denna parla hittade vi for manga ar sedan, da var vi nog nastan de enda svenskarna. Nu ar det i ny ago, upprustat, expanderat och med manga fler svenskar. Men den mest fantastiska solnedgang man kan se. Det gallare dock att vara med. Solen dyker fort i havet. Latar mig mest bara men faccineras ocksa over alla olika byggstilar som finns pa on.


En halsning fran varmen!

Ville bara titta in och saga hej till alla vanner. Ska se om jag kan fa in bilder en annan dag. Har massor av saker att blogga om, bla inedning i Thailand :-)
Vi ramlar inte heller av Jordklotet som Lillstrumpas dotter tror
Kram

34 timmar kvar!
Packar, städar undan julen. Snart lämnar vi minus 20 grader.


2010 - snö och kallt, snart sol och värme

Gott Nytt År alla vänner!
Firade Nyårsafton med goda vänner och god mat. Efterrätten med bla exotisk fruktsallad och mascarpone med vit choklad fick höga betyg.  Första nyår på länge som Maken och jag firade ensamma (= utan barn). De två äldsta var på samma nyårsfest i Jönköping och Yngsta dottern på United i Västerås med kompisar.
Det snöar och är minus 10! Nyss sprang en älg på gräsplanen bakom vårt hus. Hunden stortrivs med all snö och jag är lycklig över en riktig vinter.Tänk att här badar man om sommaren

Det bästa är att om en vecka reser jag, Maken och Yngsta dottern till värmen. (Son och hund dock hemma så objudna gör sig ej besväret) Bl a till den lägenhet i Thailand som jag har varit med och designat via epost och MMS. Ska bli kul att se resultatet i verkligheten.
Blev också uppringd av lägenhetsägare i Sälen som sett en av våra lägenheter och som verligen gillade designen och nu ville ha lite hjälp med detaljer. Kul att det sprider sig.

Många planer för övrigt för det nya året, ska bli kul att se vad som händer

RSS 2.0