Underbara krabbelurer

Vi är i Sälen och åker skidor, därav inte så mycket bloggande.  Sportlovet har vi brukat tillbringa med ett 20 tal ungdomar i Funäsdalen men så blev det inte i år. Istället är vi här och med oss är alla barnen och mågen.
Det är dimma och kyla om vart annant men vi åker skidor, äter gott, umgås och åker skoter.
I går var vi ute och åkte skoter med döttrarna. Vi stannade vid ett vindskydd och stekte krabbelurer på Ks Murekapanna. Krabbelurer introducerades hos oss av vår Kickidagmamma när barnen var små och är mycket gott att steka när man är på utflykt.Tomorrow when the war began

Jag har förrut skrivit om att John Marsdens ungdomsböcker "I morgon när kriget kom# och de efterföljande är fantastiska och borde läsas av alla. Första boken gavs ut 1994 och nu har det gjorts film av den.
Har sett den nu i kväll och den är verkligen sevärd den också


Grå- men hallå!

Som alltid presenteras årets färger av olika designer, färgföretag mm och det bloggas friskt om det. Ska det bli turkost inomhus eller kanske gult?
grått som det senaste på husens utsida säger bla Alcro med sin ad grey collection.
Men hallå, sen när är grått en ny färg, både inne eller ute? Ibland undrar man över trendsättare, var får de allt ifrån :)

Lite bilder från varmare trakter

Fina dagar som dessa njuter jag av vår svenska vinter. Speciellt om solen värmer så att det droppar lite.
Visar dock här några bilder från betydligt varmare traketr. En enrumslägenhet i Thailand. Inredd i samma stil som den stora jag skrivit om tidigare.

Den kompakta köksdelen. Kyl och frys samt tyget på stolarna kommer att bytas
Golvet har inslag av brunt i det svarta (bra ur städsynpunkt)

Den snygga trappan upp till loftet! Notera också den snygga ytterdörren. Stilfull och enkel.


RSS 2.0