Stentuffa

Gårdagen tillbringade jag först på Dressyrtävling med Yngsta Dottern. Det var den andra tävlingen i Dressyr för henne och Baxter och de kom etta!! Mycket stilfullt par. Dressyr är ju inte lika spännande som hoppning men vackert att se på.

Idag har jag, Maken och Hunden strosat runt markerna vid vårt sommarparadis. Isen liger fortfarande på sjön och det finns en hel del snö kvar men snart så.....
Denna vackra mur stenmur finns på ett gammalt gärde. Så vacker och ska naturligtvis bevaras. Tänker dock på vilket slit som ligger bakom den vackra designen. Så mycket sten det varit i dessa marker som människor brutit för hand.
Earth Hour 2011 – släck för en ljusare framtid

Vi behöver fler superhjältar!  Har du något speciellt för dig kvällen den 26 mars kl 20.30? Vi föreslår att du hjälper till att rädda planeten.

Genom att släcka ljuset en timme är du med och skickar en gemensam signal till våra beslutsfattare. Budskapet från dig och miljontals andra människor jorden runt är att världens ledare måste fortsätta anstränga sig för att rädda vår planet från klimathotet.

 Delta i den största miljömanifestationen genom tiderna – släck ljuset den 26 mars kl 20.30!

Vi släcker hos oss, visst släcker ni med?!


En försmak av sommar

Häromdagen köpte jag fröpåsar med sommarblommor. Skulle vilja ha en trädgård med prunkande rabatter mm men tiden räcker inte till för det. En lummig och grön trädgård med en del perenner har jag och det får duga just nu. Men lite frön att så för att få sommarfägringen är ju lätt att hinna med. Solen sken, marken var bar och jag kände där jag stod med påsarna i näven att snart så. Nästa dag kom snön och idag ser det ut som den soliga marsdag det är. Snö och sol som värmer, inte dumt det heller, Vi vet ju att denna snö inte blir långvarig utan är en nödvändighet för att det ska bli vår
Ska sängkappor vara så svårt?

Letar efter sängkappor till hotellrum. De jag hittat har antingen fel färger eller inte den struktur på tyget jag vill ha.  Är ute efter något i plommon men får kanske nöja mig med marin eller beige vilket verkar vara det de flesta säljer.Kanske företaget med desa färgprover kan hjälpa mig......Har idag njutit av att solen värmer (iallfall om man står i lä).
Har också avslutat julen och är påväg mot påsken genom att göra om de sista lussekatterna till semlor :)


RSS 2.0