Kalender med kärlek

Idag fann jag en paketkalender i en påse vid min dörr. Det var min egen som jag sytt och haft till barnen när de var små.

Så i morgon 1 december och många mornar framöver kommer jag få öppna ett paket. Ser spänt fram emot det.

 

 
 
Så glad att några tänker på mig <3 

Välkommen i fjällstil

Vänner till mig driver fåruppfödning och säljer därmed div produkter; kött, fällar och inredningssaker gjorda av ull.  Just nu tillverkas många julkransar mm som kommer finnas till försäljning på Skansens julmarknad varje adventshelg fram till jul. Kransarna av ull är så fina men jag ville ha en som fungerar året runt Så jag beställde en välkommen krans i fjällstil. Den blev så fin!  Har inte riktig bestämt om den ska få hänga på ytterdörren eller inne i hallen.
 
 
 

Jul för hela slanten

Det närmar sig jul, om bara en vecka får man plocka fram adventsstakarna mm och sen bara det accelererar mot jul. En som frossar i jul är Syster. Vill du läsa mycket om jul bör du följa hennes blogg:  Johannas julblogg
 
 

Winter is coming

Har gjort en snabbvisit i Sälen med en god vän. Hade några ärenden att ta hand om men hann också med en hel del vacker natur, gott fika och mat. Vintern har verkligen kommit till Sälen och det är underbart
 
Saffransdesiréebulle på Vansbrokonditori
 
Ett underbart Sälen med sol och snö mötte oss
 
Vi pimpade en uthyrningslägenhet med en clubfåtölj för barn
 
Fikade goda macrons som U hade med
Jag hade ett möte med Skistars destinationschef kring framtida samarbete och efter det gick vi på Skistars informationsmiddag och hade en trevlig kväll med mat och trevligt sällskap. Vi hann också med  långa pratstunder om livet, med mycket skratt och gråt.
 
 
 
 

Slutspurten

Nu börjar slutspurten för vårt badrum att närma sig. Det mesta är på plats och jag har så sakteliga börjat att flytta in saker. Tänker verkligen försöka göra mig av med allehanda skräp och bra att ha saker som länge fått bo i badrumsskåpen.
 
 
Vitt kakel, grått klinker och valnöt i handfatskommod och skåp. Det är våra färger det!
 
 
 
Tvålpumpen på plats på handfatet
 
 
 
Lite småpynt som provar sin plats i fönstersmygen
 
Har köpt lite nya lådor och burkar att förvara saker i och nya handdukar i petroleumgrönt. Några saker som återstår är nytt fönster, fel storlek blev levererat, ny dörr då det var klarglas i fönstret, värmrgolvsreglage, frånluftdon mm. Men nu kan jag duscha och bada  igen!
 

RSS 2.0