Glad påsk!

Härligt med påskledighet. Igår utflykt till Omberg med Äldsta dottern, Mågen och Maken. Lite kyligt på toppen men vi lunchade ändå. Fin liten vandring, sen Alvastra klosterruin och Ellen Keys strand innan vi eftetmiddagsfikade i solen. Sen skildes vi åt, och for åt varsitt håll. 


Idag besök av fina påskkärringar/påskgubbe. Härligt solig dag med fix i trädgården och vi fortsatte  jobbet att ta bort vår gamla pool.

Påsklovsskapande!

Yngsta dottern har påsklov och har hjälpt mig med lite saker. Bl a detta påskägg som gjorts till en m&m älskande vän till mig, och små söta cupcakes till ridklubbens årsmöte. Perfekt när man själv inte hinner
Skoter sabotörer!

Blir så upprörd över personer som inte följer bestämmelser och därmed förstör för andra. I det område där vi har vår fjällstuga är det förbud för skoteråkning men man har gett tillstånd att förflytta sig inom området i låg fart och på vägen.  Men då finns det vissa personer som struntar i detta utan kör i skog och mark för att ta sig mellan hus och leden. 
Detta resulterar i att upprörda människor ivrar för totalt skoterförbud som då kommer drabba oss som sköter sig. Likaså finns det stora delar av fjället där friåkning är tillåten och vissa delar där man inte får avvika från led. Samma där, några korkade personer kör överallt och förstör. Vad ska vi göra med dem??!

Stenrosor och snökudde

Varit med maken till Mora idag. Fördrev lite tid på Jysk. Hittade dessa stenrosor som ska få sin plats hemma i trädgården och en snövit, underbart len kudde som får hamna i soffan i vårt fjällhus.
RSS 2.0