Design i SälenDen här hyllan gick jag och spanade in länge i en affär i Sälen. Den är av smitt järn med trähyllor och jag insåg att den hade en given plats på en väggsnutt i den renoverade lägenheten. Så den inköptes och sattes upp bland det sista vi gjorde. På den samsas några vaser, gästboken och så en Dalahäst i grönt. Hittade den på Village och var bara tvungen att köpa den då den var helt rätt. (Vi har en passande Dalahäst i varje lägenhet). Lite nördigt men kul med detaljer. På tal om detaljer, kunde inte låta bli att välja gröna handdukar och badlakan som vi har här i denna lägenhet (har ett privat förråd så att vi kan ha kvar vissa saker).

Annat som är snyggt är bindningen och brädan som Yngsta dottern köpt. Den är verkligen nu man ska köpa prylar då det är 50 % rabatt på det mesta. Nu räknar hon med att inte fötterna ska växa så mycket mer och satsar på kvalitet.

Sötaste designen är nog LillStrumpans dotter som i år lärde sig att åka glasstrut, svänga och efter lite övertalning att åka knapplift själv. Fick en gul knapp som matchade hennes skidor ( liftskötaren är uppfinningsrik när det gäller att få de små med på tåget). Dagens slutade dock inte bra, på väg till Trollskogen gjorde den lilla kanonkulan en störtdykning med en spiralfraktur som följd.

Kommentarer
Postat av: Vita hjärtan

Nej men åh så tråkigt att det slutade så illa......! När det började så bra.Häftigt med olika Dalahästar i lägenheterna, sånt gillar jag, lite roliga detaljer!Kram Annemari

2009-04-08 @ 22:00:43
URL: http://vitahjartan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0