Ett nyrenoverat badrum i Sälen!

När vi lämnade hemmet var det mulet men på vägen upp bröt solen igenom. I Sälen var det blå himmel och sol med några små moln! Efter att ha packat ut allt ur bilen och fikat blev det en promenad med hunden och så lite kvällsåkning där vi försökte lära LillStrumpans dotter att åka slalom. Svettigt värre. Sen njöt vi av kvällen i vår fina lägenhet. Kollar alltid runt och ser vad som hänt sen sist. Slitage får man räkna med men man blir både ledsen och förvånad över att det finns gäster som har sönder saker utan att meddela det och att andra saker försvunnit (med hem kanske) I gästboken finns det skrivet av de flesta av gästerna och där får vi många beundrande ord om lägenheten och designen. Flera kommer igen för andra året och har även bokat kommande säsong.


Här kommer lite bilder på vårt badrum i lägenheten. Badrummet renoverade vi under sommaren och hösten -08.
Stilen från lägenheten i övrigt har fått följa med även in i badrummet. Väggmatta  som är en läcker blandning av 50 tal och hypermodernt, rökfärgat glas, krom och så gröna detaljer till det som i övriga lägenheten. Och så klart, en bastu att komma in i efter en dag ute i backarna!Kommentarer
Postat av: Vita hjärtan

Så fint!!! Jag förstår att era gäster vill komma tillbaka år efter år. Imorgon ska vi Äntligen ge oss av, ska bli så skönt!Ha det bra resten av veckan! Hälsa alla!

Kram Annemari

2009-04-08 @ 17:53:15
URL: http://vitahjartan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0