augustikvällar -film och kräftor

Så fort tiden går! Snart en vecka sedan jag skrev senast, var tar tiden vägen. Kan ju vara så att man börjat jobba och det tar ett ta att få allt i balans. Har inte hunnit med några direkta projekt för egen del. Däremot färgsättning och materialval till lägenheten i Asien, valt tapeter och kakel till speciella två hyreslägenheter mm. Alltid lika kul!
I går såg vi en film, vald av Äldsta dottern som var hemma på besök. Maken var väl inte så förtjust när han såg att det var Drama. Filmen var Slumdog Millionare. Efter en kort stund var alla fast i filmen och vi kan verkligen rekommendera den om ni inte sett den





I dag har vi målat lite fönster på baksidan - känns lite som ett evighetsprojekt... På kvällen var vi hos Lillstrumpan med familj på kräftskiva. Alla var väl inte så förtjusta i kräftor som svågern men det fanns räkor och tre olika sorters paj mm så ingen behövde vara hungrig. Vi fick också se en bejublad föreställning av Rödluvan och vargen som började som en dockteater men som sedan gick över till rollspel som engagerade alla. Elvira 4½ år stod för manus!
Hemmagjord pannacotta med vitchoklad och kaffe smakade också bra. Tack hela familjen för en trevlig kväll!








Lillkillen äter kräfta med skal och allt

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det var trevligt!!! Hoppas Kenneth har börjat fila på teaterföreställningen som vi ska få se nästa gång vi är bjudna till er?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0