På hemmafronten inget nytt..

Här hemma händer det inget nytt. Jag jobbar, underhåller hemmet dvs städar, plockar undan det mest nödvändiga mm.
All ledig tid har gått åt till att hjälpa maken skaffa sommarpresenter till anställda, avtackningspresenter till de som slutar, inreda den nya lokalen med kontor och personalrum, ha synpunkter på hemside design åt hotell på orten mm. (Kan vara därför jag inte hinner nått annat *ler*) Om man inte har nått eget projekt på gång är det alltid kul att spendera andras pengar! Det ska vara färgmatchat, även om det är ett enkelt personalrum tycker jag och frossar i nya gardiner, dukar, nytt porslin mm. Får se om jag kan ordna några bilder där ifrån. Det blev en del grönt även här, gardiner bland annat och porslin från IKEA 

Jag har också lämnat färgförslag till fastigheterna i Sälen, får se om styrelsen går på min linje, man vet aldrig.
Det blev en varmgrå färg på fasaden med NCS nummer  4202-Y11R (ja, det är ett företags egna brytning, därav svårigheten om ni vill titta på en kulörkarta) Se bilden. till det en röd färg, 5239-Y86R, nästan faluröd.

Har också börjat så smått med hotellrumsprojektet. Det kommer bli klassiskt stilfullt med marint och beige.
Bäddfåtöljen byts ut så det blir två sängar i rummet, sängkapporna ser ut som nedan. Ska försöka planera in Stockholmsresa för att bestämma gardiner, sängpläd (blir inget överkast) kuddar mm mm. Kul!
Återkommer med bilder längre fram
Sommar innebär en annan livsstil än resten av året. Sommarlov från skolan gör att inga tider behöver passas för yngsta dottern. Det är lite helg varje dag och det spelar inte så stor roll om man grillar en tisdagkväll och jobbar en lördagkväll. Vi frossar i jordgubbar, min filosofi är att man ska fylla på förråden, inte bara med C-vitaminer utan med sommar, doft och smak av allt det goda som sommarn har att ge så att man sen mår väl hela vintern. Ska nu försöka ta mig i säng, (det är svåra dessa varma, ljusa sommarkvällar) för i morgon är det upp 05.20 som vanligt. Är lugnt här hemma, yngsta dottern är på "semester" i sommarstugan men sin bästa kompis. Solar, badar, plockar smultron, lagar sin egen mat mm. Visst låter det också härligt!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Blev lite besviken över din förklaring, såg framför mig hur du "underhåller hemmet", sjunger för det, kanske spexar lite, allt för att få det att må bra och trivas ;-)

Postat av: designhappens

Johanna!

Det gör jag ju också, sjunger medan jag dammsuger osv:) Att underhålla medan man underhåller är viktigt/ Maria

2009-06-26 @ 17:00:14
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin Hedberg

Hej, vilket roligt jobb du verkar ha!

Vänligen Anna-Karin

2009-06-26 @ 20:21:56
URL: http://www.livetharochnu-akh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0