Stolar, husvagnar och sol, sol sol

Vilket underbart väder! Det är ju nästan så att man glömt bort hur det är att gå i shorts sent på kvällen...
Idag har jag hunnit en hel del. först varit och veckohandlat, hann aldrig i går, sen fixat lite hemma och ordnat lunch. under tiden målade Yngsta dottern våra vita trästolar som har många år på nacken. Nu är de fräscha och pryder sin plats.







På eftermiddagen sålde jag våfflor på RastPunktskalaset. Härligt varmt i tältet men kaffe och våfflor gick åt som smör..
På RastPunktskalaset har de bil och mc utställning och det var massor av läckra bilar, en del riktigt gamla, andra feta amerikanare och så en och annan halvgammal amazon. En läcker Oldsmobil med tillhörande husvagn fick mycket uppmärksamhet. Läckert lackad, både bil och husvagn och husvagnen inredd helt stilenligt.






Vilken som vann vet jag inte för vi cycklade hemmåt och passade på att ta ett dopp i poolen och slappa en stund i solen. Sen blev det fönstermålning när luften blev lite svalare.





Vill helst inte gå och lägga mig, men det blir ju surt efter om man stannar uppe för länge.
Godnatt och hoppas ni också haft en bra dag

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är allt bra härligt med sommar och värme! Trevlig eftermiddag vi hade i Sandviken idag!

Postat av: fru Sätterlund

Vilken snygg stol! Såna skulle jag vilja ha på framsidan :)

Ha det gott i värmen!

Kram Therese

2009-06-28 @ 23:22:36
URL: http://tesbrandt.blogspot.com
Postat av: Lina

Vilka fina vita stolar! Husvagnen var inte så dum den heller =) Reportaget kommer i en tidning som heter Bättre Hem i september, ska bli kul att se hur det blev! Undrar om poolen som ni har är en sån där stativ pool eller "riktig" som ni byggt in? Vi är lite sugna på att bygga...men undrar om det skulle gå att bygga in en vanlig stativpool? Ha det gott i värmen! Kram Lina

2009-07-02 @ 06:52:04
URL: http://homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0