Skistar- så mycket mer än bara skidåkning

I Dagens Industri idag skriver de om Skistars satsning på skidkläder som fallit bra ut. Just nu verkar allt som Skistar rör vid bli till guld. Skistars eget klädmärke: United by Altitude är skidkläder designade av skidåkare för skidåkare.
Tittade som hastigast in på webbshoppen och visst, det fanns väl ett och annat plagg man skulle kunna köpa. Inte allför dyrt heller. De har dock inte hakat på  trenden med färger och mönster som genomsyrat skidkläder de senaste åren. Rätt eller fel, det får tiden utvisa men i Åre går försäljningen bra (där finns många butiker). Så Skistar aktierna verkar fortfarande vara en riktig investering.

United by Altitude - Skistars klädmärkeNågra tävlingar har jag hunnit med att kolla in också. I den första på Alejandraaas blogg kan man vinna ett presentkort från Gina Tricot, vilket inte skulle vara helt fel. Klicka på bilden med loggan.I nästa kan man vinna smycken"Jag tävlar hos PetramedAochE om valfria smycken till ett värde av 350 kr från Linas Smycken.Var med HÄR och tävla du med!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0