Fredag och hemma igen.

Har varit på konferens några dagar, därav att inga nya inlägg publicerats. Har varit tre givande dagar men eftersom jag var med och organiserade det hela har man varit aktiv hela tiden och nu är jag såå trött. Har bott på hotell vilket alltid är kul (kanske inte om man gör det varje vecka men så är inte fallet för mig). Men som alltid är det väldigt lite tid man tillbringar i sitt fina rum, vilket kan tyckas som slöseri.



Hotellet jag borde på höll på att renoveras, så det var en del oväsen men det blir nog fint när det blir färdigt. Konferensen hölls i en Missionskyrka i centrala Linköping som specialiserat sig på konferensen och liknande. God mat och trevliga lokaler. Kyrksalen har en otrolig design, höga kala väggar i betong med rena inredningsdetaljer, mycket snyggt.




Jag lovade att komma igen med bild på tavlan när den fått ram så här kommer den nu.




Här hemma regnar det, borde gå ut och gödsla gräsmattan men får se om orken räcker till. Ska fixa lite med tårta och annat eftersom yngsta dottern fyller år på söndag. (Ja, vi har lyckats få till alla tre barnens födelsedagar i maj, dyr månad *ler*)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fint det blev med ramen!

Nu går Elvira, lite haltande, men ändå!

Postat av: fru Sätterlund

Kikar in lite snabbt och önskar trevlig helg!

Kram Therese

2009-05-08 @ 21:26:06
URL: http://www.tesbrandt.blospot.com
Postat av: Mia

Hej hej. Vad roligt att du var inne på Roberts sida. Ja, lite annorlunda stil än hardcore... ha ha. Min mans bror är pastor i Borås, han älskar riktigt riktigt hård musik. Jag har inte hört om det bandet du skrev om, men han har säkert gjort det. Han lyssnar iof mest på deathmetal... Kolla gärna hans blogg om du vill... www.metalpastor.blogg.se

Vad roligt det är att läsa din blogg!!! Kram

2009-05-08 @ 22:07:54
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/
Postat av: Lina

Åh, vilken fin kyrksal och tavlan med korset var ju underbar! Så ni har lyckats pricka in alla barn i maj =) Ja, vi har två barn i februari och det tycker jag räcker sen har vi en paus till juli då tredje barnet fyller! Lycka till med allt kalasande! Kram Lina

2009-05-08 @ 22:11:19
URL: http://homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0