Renoverings dax igen!

I helgen har vi varit uppe i Sälen för att påbörja renoveringen av en liten lägenhet vi har. Har varit mycket i veckan innan, trött efter alla bröllopsförberedelser, mycket som kräver mina tankar på jobbet mm. Att då på fredagseftermiddagen få sätta sig i bilen och åka upp till Sälen kändes som semester. Först bilresan med maken och Hunden, flera timmar att prata ostört. Rälmacka på fiket i Vansbro, Sveriges bästa tror jag nästan, är inte fel heller.
I vår del av Sälenfjället var det bara vi och ytterligare ett par personer. perfekt! Lugnt och stilla, solen inte nere förrän efter 23. Sol och fågelsång. Visst jobbade vi bra och intensivt men ändå hann jag koppla av och njuta.
Vi har nu flyttat undan alla möbler mm, och börjat plocka ned köksskåp. Härnäst kommer golvläggaren att spackla upp golvet så att vi sedan kan lägga in  nytt golv (just nu är det för många mm skillnad). Har lfera dagar inplanerade i sommar och endel av vår semester- Är så kul att renovera ihop
Här kommer några bilder:hunden njuter av att få vara med


Är nu åter hemma. Har packat upp, ätit, förberett morgondagen och så grattat Yngsta dottern som idag tävlat och placerat sig som trea i hopptävling med sin Baxter!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0