Känsla av semester

Är ju nu ledig några dagar på raken vilket kändes välbehövligt.  Fredagen tllbringade vi i Jönköping hos Äldsta dottern. Vi blev bjudna på god lunch, Maken fick jobba av det hela (Sätta upp stringhyllor på betongvägg). Sen lite ärenden, köpte en cykel (dotterns födelsedagspresent, kollade glasögonbågar (viktigt med designen) och sedan ut på Piren där vi åt glass i solskenet. Maken köpte en Piren special och det var en generös försäljare. Det var nog den största glass jag sett.

Solsken, glass och vatten med båtar. Kändes som en minisemester.  Dagen avslutades med jordgubbar och mjölk till kvällsmat och en promenad med hunden i den sköna kvällsstunden innan vi vände hemåt.


Vi har bytt pump till vår pool och installerat solfångare. På två dagar gick temperaturen i poolen från 16 till 22 grader! Gårdagen innehöll gräsklippning, altanstädning mm och så dopp i poolen. Yngsta dottern med kompis njöt av att kunna sola och bada efter en arbetsdag på BK. Dessa lediga dagar med sol, glass, grillning, poolbad mm ger mig känslan av att ha lite semester, även om det är länge än till den riktiga semestern
Vår pool är inköpt för många år sedan från Primastar.  De säljer kvalitetspooler till lågpris. Kan verkligen rekommendar deras pooler. De är serviceinriktade, svarar direkt på mail. Därtill är deras instruktioner utformade med en personlig touch, jag drar på smilbanden när jag läser vissa bitar.


Kommentarer
Postat av: Lovisa Agneryd

Hej hej vad rolig dina inlägg verkar vara. lär verkligen att läsa på din blogg igen. =P Hoppas du har en rolig helg =P

2011-06-28 @ 00:05:31
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0