Sista ungen lämnar boet

Förvisso har Yngsta dottern inte bott hemma de senaste två åren efter studenten, hon har gått folkhögskola i Mariannelund  och jobbat som elevstödjare i Södertälje. Men hennes rum har stått i det närmaste orört och på somrarna har hon bott hemma och jobbat här. Men fr o m nu är hon Jönköpingsbo, i alla fall för ett antal år framöver då hon nu flyttat för att börja läsa till lärare. Hon har genom ett lyckkast fått tag på en etta i ett bra område nära Högskolan och denna gång flyttas allt med. Vi började med ett första lass i början av augusti, när hon precis övertagit lägenheten.
 
 
Sen kom det lite annat emellan men i veckan gick det slutliga flyttlastet. Yngsta dottern har genom åren samlat på sig det mesta man behöver för bakning och matlagning och kanske mer ändå. Så det var mest en del möbler och gröna växter som behövde köpas in, tillsammans med små tillbehör och inredningsdetaljer.
Efter ett par dagars jobb ser det ut som om hon bott där länge. Hemtrevligt och mysigt! Och ja, jag har blivit en fena på att använda slagborrmaskinen.
 
 
 
 
Ett fint hem där jag önskar dig all lycka, men hoppas att du dyker upp på besök Hemhemma lite nu och då
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0