Ägarträff och stugfix

I fredags var det dags igen, jag och Syss ställde kosan mot Sälen. Vårt län hade drabbats av ett riktigt snöoväder och resan upp kantades av bilar som åkt av. Vi tog det lugnt men hann med kvällsmat i Vansbro.

(null)

Väl uppe i Sälen var det nästan mindre snö och efter att ha packat in mös vi i min stuga, såg Skavlan och drack glögg. Efter en god natts sömn vaknade vi och åt frukost i stämningsfullt sken från alla ljus

(null)

Vi tog en morgonpromenad runt i området, nu hade snöovädret kommit även hit och vi fick pulsa fram. Kaffe i brasans sken innan vi gick ned för att fixa i hallen. 

(null)

(null)

Jag slipade och vävade innan det blev dags för lunch. Efter lite mer jobb tog vi en paus och åkte ned till Experium där vi badade en stund. Eftersom Skistar hade ägarhelg gick alla anmälda till informationskvällen in gratis så då passade vi på. Därför gjorde det inte heller nått att vi inte orkade stanna så länge. 

(null)

(null)

Vi satte sen upp adventsljusstakar och kopplade in ljusslingan i björken. Sen var det dags för Skistars infokväll i Lindvallen. Jonas Bauer berättade om allt som är på gång och om flygplatsen där första planet landar 22 december. Sen bjöds vi på en god buffé innan vi åkte hem för ytterligare en mysig kväll i stugan. 

(null)

Vaknar till en underbart vacker morgon. 

(null)

Maskerar och målar i hallen, kapar innerdörren och hänger den på plats innan vi packar ut i bilen.

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)



(null)

Vi åker till HundfjällsCenter för koll av lägenhet. Efter falafel nere i byn bär det av hemmåt, litet stopp i Malung för bla loppis, kaffestopp i Vansbro innan i kommer hem till mörker och 2 grader kallt 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0