Familjens fina fjälldagar

Dags för några dagar i fjällen med Sonen, döttrarna och barnbarnen. Mågen kan tyvärr inte vara med då han inte har någon semester denna sommar. Resan upp var spännande, skulle det fungera för tjejen som nu är "stor tjej" och slutar med blöja?! Det gick galant, helt utan missöden. 

(null)


Vädret är varierande men vi är ute mycket och försöker ta dagarna utifrån barnbarnens förutsättningar. Yngsta dottern och sonen kommer direkt från vandring i jämtlandstriangeln och har inget emot de mindre turerna.
Dag 1 blev det en tur i Trollskogen med besök hos trollen och lek i vatten innan plättar och sylt. Lek, lite fynd i sportaffärer hanns också med. 

(null)

Vatten intresserar alltid


Dag 2 blev det en promenad till backarna vid Östra. Provade liften inför vintern. Sonen tränade A på att cykla och när vi gick tillbaka cyklade han med stort självförtroende.

(null)

(null)

På eftermiddagen besökte vi ett vattenfall, alltid lika spännande. Att det fanns smultron att plocka gjorde inte saken sämre.

(null)

Dag 3 blev det tur på fjället med matlagning och lek i vatten

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi avslutade med en loppisrunda och fika/glass i byn

(null)

Mellan utflykterna är det lek, matlagning, bokläsning och film på Alaskatema. Och så lite fix med garderober, hatthylla och skohyllan i hallen mm

(null)

Fortsättning följer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0