Fixarhelg i fjällen

I fredags efter jobbet åkte jag, sonen och yngsta dottern upp till Sälen för att fixa med hallen. Resan upp gick utan missöden denna gång. Vi lastade in och gick sen och la oss.
Efter en god natts sömn för några av oss blev det frukost till levande ljus i ett disigt Sälen.

(null)

Vi monterade upp kap- och gersågen och sätte fart med att sätta golvlister. Snabbt gick det, så är det när alla är händiga.

(null)

(null)

(null)

(null)

När det var dags för lunch blev det wok ute. Det smakade så bra!

(null)


(null)

(null)

Till efterrätt blev det wokad äppelpaj med vaniljsås, inga fel det heller

(null)

(null)

(null)

Sen blev det lite mer listning innan en tur upp på fjället.

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blåste kallt och regnet hängde i luften så det blev inte så mycket vandrat som vi skulle önskat. Istället blev det te och stickning inne och jag grundmålade vid dörren för att kunna sätta nya lister nästa dag.

(null)

Vi åkte och handlade till kvällsmaten och åkte till Hundfjället för att lägga upp lite piff i lägenheten. Efter kvällsmat och dusch slöade vi till London has fallen. Sova, sen Söndagmorgon och efter frukost satte vi fart. Jag slipade och började väva i inre hallen medan de andra satte nya lister i dörren. 

(null)

(null)

Med gemensamma krafter monterade vi draperistången och draperiet vid dörren. Tillsammans med min draghund ska det hjälpa till att hålla hallen varm.

(null)

(null)

Sen packade vi ihop och efter lunch bar det iväg hemåt. Som alltid hade vi velat stanna fler dagar, både för att göra färdigt mer och för att njuta av lugnet i fjällen.
Stopp för kaffe och kanelbulle på Vansbro konditori blev det på hemvägen, kanelbullensdag ska ju firas!

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0