Mys och utehelg

I fredags kväll dök äldsta dottern och de två barnbarnen upp. Efter Tacos, barnprogram och saga somnade de små medan jag och dottern pratade, drack te, och såg en film. Mysigt! Morgonen började vid 7 med bokläsning i min säng, sen frukostmys innan legolådan kom fram och skapandet började. Sen gav vi oss ut, vi tvättade ur odlingshinkarna och växthuset och barnen letade efter lördagsgodis ute.  sonen dök upp till allas glädje. Det blev också lite cykling innan vi gick in för att fixa vargryta till lunch
 
(null)
 
(null)
 
Efter maten blev det ritande mm innan fika hos Syss med familj. 
 
(null)
 
(null)
 
Vi fortsatte att rita, bygga Lego mm innan kvällsmat och bad för de små. När de somnat tittade vi på The time, drack glögg och slöade framför Pretty Woman med egna directors kommentarer.
 
(null)
 
Efter bokläsning, frukost, lek med skatterna och mer legobygge gav vi oss av till en sjö nära där vi bor. Vi gick en bit till ett vindskydd där vi slog läger.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi tände brasan, plockade blåbär och tittade på svampar innan det var dags att börja grilla korven.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Efter korven grillade vi pinnbröd smaksatt med kardemumma som vi sen doppade i kanelsmör. Blev som nygräddade kanelbullar!
 
(null)
 
Sen gick vi tillbaka till parkeringen och hade kottkastartävling.
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi besökte morsmormor på vägen hem, sen blev det bad, lek och film innan kvällsmat och hemresa. En underbar och intensiv helg! Saknar dem redan innan de åkt men njuter också lite lugn innan arbetsveckan drar igång.
 
Trackback
RSS 2.0