Sista skidåkningen för säsongen

I fredags efter jobbet åkte Syss och jag upp till Sälen. Det är stämmohelg för Brfen och sista helgen som anläggningarna är öppna.
Efter kvällsmat på Vansbrokonditori kom vi upp till Sälen och snön.

(null)

Vi handlade lite innan vi kom upp till stugan, lastade in ( fick skotta lite) och slog oss sedan ner för Bäst i test och Masked Singer, lite tapas och smågodis

(null)

(null)

Nästa morgon vaknade vi tidigt och efter frukost med vanliga utsikten över backarna bestämde vi oss för att sats på lite utförsåkning så vi gav oss iväg till Hundfjället.

(null)

Det var bara att åka rakt in i West Express och upp i backarna. Inte så många åkare så här näst sista skiddagen.

(null)

(null)

Vi kunde varva, åka upp- ned osv utan att köa så det blev många åk på en timme.

(null)

(null)


(null)

(null)

Sen tog vi East Express upp till Lyktan för lite påfyllning av energi. Blev varmchoklad mm framför brasan. Första gången på flera år som vi fikat där.

(null)

Vi tog ett sista åk och gick lite i affärer innan vi åkte hem och slöade och lagade lunch.  Efter lite kaffe åkte jag på Årsstämma och senare på kvällen åt vi kvällsmat på O’Learys i Lindvallen. Vi skippade main course och beställde in lite olika starters iställlet och så dessert.  Smakade bra och vi blev mätta och belåtna.

(null)

(null)

Sen blev det hem till stugan, en kort "Shiropromenad" och tv innan tidig kväll. Det blev ingen längdåkning denna gång då spåren var dåliga pga senaste dagarnas varma väder.
Nästa dag fixade vi lite på morgonen, tog undan snökäpparna, stängde av vinterbelysningen på träd och fasad, la ny matta på plats mm innan vi rullade hemåt. 

(null)

Inga loppisar hittade vi på hemvägen och då vi hade tapas och ostkaka med oss var vår plan att stanna någonstans i solen för att luncha. Dock gick solen i moln och det var runt sju grader så lunchen fick intas i bilen.

(null)

(null)

Efter litet stopp på Rusta och kaffe på biltema anlände vi hemma innan fyra. Skönt med lite kvar av dagen innan arbetsveckan börjar igen.
Har dock tappat rösten, får se hur jag ska hantera det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0