Två barnkalas och ett mellomys!

Denna helg blev det resa till mina fina små.
Pga pandemin mm har ingen av dem haft sitt barnkalas men nu skulle det äntligen bli av. 
Min uppgift var, utöver att hitta på lekar och hjälpa till med förberedelserna, att ta med den som inte hade kalas ut på lite utflykt.

(null)

(null)

Först ut prinsesskalas med uppklädda barn, dansstopp, ballonger, fiskdamm och såklart fika med fina tårtan äldsta dottern fixat. A fick följa med på loppis och fyndade bok, en jätteklädnypa och en vänskapsnalle i glas. Tror 6 år är en perfekt ålder för loppis. Byte av barn och nu dags för spiderman, superhjältekalas. Nu blev det limbo, hela havet stormar och farfars kalsonger men också skattjakt och självklart fika och ballonger. Dags för nästa fina tårta.

(null)

(null)

Vi åkte på loppis med V också, hon uppskattade det inte lika mycket som storebror. En askungenbok blev det och sen en glass och en pysselbok från en affär istället. 

(null)

Efter två lyckade kalas lägrade sig lite lugn och efter kvällsmat mm var det så dags för mellomys. Vi plockade fram massa frukt, lite choklad och lite chips mm. Frukt och bär hade en strykande åtgång.

(null)

Trots att de var trötta höll sig båda vakna och var nöjda att Theoz och Anna Bergendahl gick vidare.
Söndag bjöd på ännu en solig dag och efter lunchen där även yngsta dottern och hennes pojkvän anslutit blev det kaffe ute i solen

(null)

Och såpbubblorna var lika roliga som alltid

(null)

Sen var det dags att åka hem, hem till lite mer snö än där.

(null)

Ännu en fin helg går mot sitt slut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0