Legoland!

Efter frukost packade vi matsäck, regnkläder och ombyten och åkte mot Legoland. Enligt prognosen skulle det bli regn större delen av dagen. Vi hittade parkering nära entrén, att åka 6 juni visade sig vara mycket smart, lite folk, inga köer.

(null)

Lagom när grindarna öppnades kom världens åskregn, det vräkte ned och det kom även hagel. Vi tog skydd under ett tak och hade regnkläder på oss. Så hoppade vi på rundtåget och fick en liten tur och regnet upphörde.

(null)

Vi besökte spökhuset, åkte bergochdalbanor, nedsläpp och mycket mer.

(null)

(null)

Att spruta vatten på andra var uppskattat

(null)

(null)

Vi besökte Emmets flying adventure, där man svävar över en gigantisk bioduk. Jag blev illamående men ungarna älskade det, så Vera och jag fick åka en omgång till när dottern och Arvid åkte bergochdalbana där Vera var för kort 

(null)

(null)

Bilder från Legolands sida

Vi åkte kanoter och runda flottar i vattenfall, varvade bergochdalbanan Örnen och mycket mer. Vi stärkte oss med pastasallad och senare på dagen fika

(null)

(null)

(null)

(null)

Mot slutet av dagen började det regna och vi gick runt i Miniatyrvärlden med regnkläder på.

(null)

Dagen avslutades med besök i legoshopen, morbror hade swishat pengar som nogsamt användes till inköp. Åter i stugan blev det röd dansk pölse (smakade konstigt enligt barnen) 

(null)

och legobygge såklart

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0