Mot Danmark!

Halv fem på onsdagsmorgonen steg vi upp, packade ut i bilen, fixade det sista med frukostmatsäcken och så gav vi oss iväg. Jag, äldsta dottern och barnbarnen skulle till Legoland! 

(null)


Vi åt frukost i bilen, stannade och kissade, köpte torkarblad och lite färdgodis på en mack. Utan problem kom vi fram till Stena Line terminalen i Göteborg och checkade in. 
Det blev lite väntan i bilkön och det regnade så vi fördrev tiden med spel och läsning. Tillslut fick vi åka på. Vi tog plats nära ett litet lekrum med skärmar och utanför fanns flera olika spel, gripklor och bilkörar saker som lockade stort.

(null)

Arvid och jag gick tipspromenad, sen gick dottern och Vera. Vi fikade goda men hiskligt dyra bullar, ritade mm

(null)

Barnen provade en av attraktionerna, innan vi tog det lugnt med iPad och snacksbox

(null)

Vi gick också ut på däck, det blåste dock rejält

(null)

Jag ser Danmark!

Innan vi åkte av fick en lycklig Arvid hämta pris i tipspromenaden. Vi  körde en liten bit utanför Fredrikshamn och tog oss ned till havet. Vilken lycka att plocka snäckor, hitta döds krabbor mm

(null)

(null)

Det var svårt att få dem att sluta och äta lite medhavd lunch

(null)

(null)

Sen blev det två timmars körning och den tidiga morgonen tog ut sin rätt. Det blev lite powernapp för tre av oss. Tillslut var vi framme vid Riis Feriepark där vi bokat stuga. Vi installerade oss och gick sen för att bada.

(null)

(null)

Det var kallt i luften så vi gick tillbaka till stugan och åt Tacos. Sen blev det lite lek i lekparken.

(null)

(null)

(null)

Tillslut kunde de slita sig och vi gick till stugan för att ta kväll. Blev lite högläsning innan sovdags. Vid 22-tiden sov vi alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0